Surprise maken en ideeen opdoen

Surprises maken en ideeën opdoen

Op deze pagina vertel ik je alles om de mooiste feestdagen zoals Kerst, Sinterklaas en een party compleet te maken. Van idee tot surprise en alles wat daarbij komt kijken zoals het trekken van lootjes. Alle tips en voorbeelden vindt je hier op deze site voor de perfecte knutsel.


0

Lootjes trekken voor surprises

Posted maart 25th, 2011 in Lootjes voor surprise and tagged , , , , , , , , by Bert Smilde

Lootjes trekken kan je via de oldschool methode doen. Allemaal bij elkaar gaan zitten en zijn of haar naam in een grote bak doen. Schudden en iedereen er eentje uit laten halen.

Helaas zijn mensen steeds drukker en is het maken van zo’n afspraak toch weer lastig. Gelukkig kan je dat tegenwoordig ook online doen.

Online trekken van lootjes is gratis en super makkelijk. Daarnaast trouwens nog veilig ook want je kan niet stiekem zien wie elkaar gekozen heeft. Zelfs degene die de lootjes beheerder is kan niet zien wie welk lootje getrokken heeft.

Voor het trekken van lootjes heb je alleen de namen nodig en de e-mail adressen. Eventueel kan je ervoor kiezen om ook mensen uit te sluiten zodat ze niet elkaar kunnen trekken. Dit kan handig zijn als er ook mensen meedoen die elkaar niet zo goed kennen.

Zorg er dan natuurlijk wel voor dat er nog genoeg keuze overblijft en dat het resultaat nog verrassend is voor iedereen ;-).

Na het invullen krijgen alle leden uit de lootjes trekkerij een mailtje met degene die ze hebben getrokken.

Daarnaast kan iedereen ook een soort profiel opbouwen zodat mense meer van elkaar te weten komen. Zo kan je bijvoorbeeld invullen dat je van zeilboten houdt. Of dat je bij de bakker werkt en studeert in Utrecht.

Ben je niet zo creatief? Dan bieden een aantal van deze lootjes treksite’s de ultieme oplossing. Je kunt een cadeautje inclusief surprise kopen. Zij geven je een aantal creatieve cadeau ideeen zodat je toch nog met een leuk cadeau en surprise aan komt zetten.

Leave a Reply

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.